Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cam asa fac, in gand, atunci cand ma enerveaza ceva. E un fel de exteriorizare interioara. Daca mi-as implica si glasul baritonal, ar iesi un raget gen Tarzan, mai putzin modulatiile inconfundabile ale omului junglei. Mai putzin deplasarea pe liana. Mai putin muschii si slipul de piele. Ma rog, am slip de piele. Lacuita. Cu ceva fermoare. Si lanturi. Am si un bici. Si o zgarda. Si un calus.  

Toti simpatizam sau antipatizam “vedete” autohtone. Simpatii nu prea am. A inceput sa-mi placa Marutza, pe care-l antipatizam. Dar acum mi-e chiar teribil de simpatic. Un mucalit ce pare bland, dar care-si zgarie invitatii ca nimeni altul. Discutia de ieri purtata cu diva-blonda-cea-mai-sexi-tzatza-din-Romania Simona Sensual as compara-o cu un copil rau (el) care-i smulge incet aripile unei mushte (ea-Sensuala).

In ceea ce priveste antipatiile, am doua “vedete” care-mi zgarie retina de fiecare data cand le vad. Sau le aud. Sau imi aduc conjunctural aminte de ele. Sint doi domni care se considera cei mai simpatici din lume, cei mai populari, genii in viatza, condamnati sa aiba succes. Ei se numesc Edi Stancu – ala cu Baletul Dansez pentru Tine si Horia Brenciu – ala…ma rog…Horia Brenciu.  

Edi Stancu a inceput sa ma enerveze de cand era ceva colaborator pe la ceva emisiuni ale PRO TV-ului. Facea pe magicianul si cred, dar nu sint convins, ca i-a implantat un ac in mana Doamnei Teo de era aia sa leshine si a umplut-o de sange. Apoi s-a transformat in dansator. Mare coregraf, inventatorul piruetei si al deplasarii in grup. Si eternul simpatic. E non stop cu gura pana la urechi, pregatit in orice secunda sa culeaga aprecieri si aplauze. Poate da in orice moment replici pe care el le considera savuroase. Eu cred ca sint doar infantile. Are glume de clasa a 2-a. Ma mir ca nu le da oamenilor palme peste ceafa, in direct.  De cate ori il vad imi vine sa fac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Horia Brenciu il si intrece. Cand il vad, imi vine sa-mi iau avant si sa intru ca capul in primul zid. Si acolo, cazut, cu tzeasta zdrobita, sa fac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa printre dintii ciobiti. Actor – ratat, prezentator – antipatic, cantaret – la fel de talentat ca Simona Sensual, reuseste totusi sa ramana in lumina reflectoarelor. Nu voi intelege absolut niciodata cine-l place. De ce il place. Pentru ce il place. Eu as dori sa fiu in prezenta lui doar daca ar fi tzinta de Darts. Pe viitor daca va supar cu ceva, va puteti razbuna extrem de simplu. Imi spuneti doar atat: Brenciu.

Realizatorilor de emisiuni TV le-as propune un format. Un reality show pe o insula pustie, unde sa fie abandonati Brenciu, Edi Stancu, Simona Sensual si Keo-interpretul. Si sa-i lase acolo. Dupa 20 de ani ii vom regasi in urmatoare formula. Edi Stancu va fi cuplat cu Brenciu, dar inca nu se va fi decis cine-i cocosul in casa, cine danseaza mai bine, cine-i mai funny, cine-i mai funky. Keo va fi sclavul dominat de Simona Sensual, care pentru a-l chinui la extrem ii va canta in fiecare zi melodia ei de suflet Armani-Cavalli.

Voi pe cine antipatizati?