Absolut nehotarat

Azi ar fi ziua in care as fi Freddie. Dar sint cam nehotarat. Am niscaiva probleme. In primul rand ma nelinisteste vopsitul. O peruca de Freddie nu am, nici nu stiu cum ar trebui sa arate o peruca de Freddie pentru ca bietul mai avea par de 8 dusuri si 7 pieptanari rapide.

Iar cu vopsitul asta mi-e teama sa nu arat ca bosorogii italieni ce vor sa para sempre tineri. Se coc bine la solar, se vopsesc bruneti, isi pun un lant gros de aur pe peptul paros si dau cu cracii in sus toate curvele mioritice. Daca tot ma vopesc imi trebuie ceva vopsea care se se duca dupa primul spalat pe cap. Nu mai repede, cum am mai patit eu in tinerete. Mi s-a luat vopseaua de pe cap la discoteca si mi-a curs pe haine. Dar nici prea tarziu, sa apar la munca, luni, brunet. Nu ca mi-ar sta rau brunet, ba va rog sa ma credeti ca-mi sta foarte bine. Am cautat ieri prin niscaiva magazine vopsea trecatoare, dar nu am gasit.In plus m-am ales si cu ceva priviri ciudate de la vanzatoare. Da, doamna, vreau sa-mi vopsesc parul de pe degetele de la picioare. Insa doar pentru o zi. M-ai inteles?! Scarba…

Apropo de par. Semnaliza cineva faptul ca a fi Freddie inseamna a avea si o tufla de floci sub brat. Tufla nu am, dar ceva-ceva par am. Nu am mai fost la epilat, am fost prea traumatizat dupa cele doua experiente, asa ca l-am tuns cu masina. Dar e prea putin, prea scurt pentru un veritabil Freddie. M-am gandit sa-l vopsesc negru. Cu rimel. Sa para mai mult. Dar nu stiu cum reactioneaza rimelul tinut sub brat. Si transpirat un pic. Apropo, domanelor vi se intampla sa va transpire genele? Ca sa stiu si eu ce mi se va intampla sub brat.

Si ca tot veni vorba de rimel, trebuie sa-mi dau mustata cu rimel. Ca mustata mea-i satena cu roscat, cu blond si cu alb. Carunt. Deci in niciun caz neagra. Si trebuie sa-mi tai ciocul. Barbita de tap. Pe care o am din frageda pruncie. Eram un prunc pitic cu barba. Un fel de incrucisare intre hobbit si gnom. Mi-e si groaza de cum voi arata doar cu mustata. Ca Freddie, veti spune. Da, dar ca un Freddie muncitor in constructii la Dor Marunt. Da, dar Freddie avea mustata aia oribila ca sa ascunda o gura cu o dantura ce iesea pe afara. De-aia. Deci el cu o chestie oribila ascundea o chestie si mai oribila. Eu ma voi alege doar cu o chesti oribila. Data cu rimel.

Deci sint pe deplin nehotarat. Nu stiu daca sa recurg la aceste transformari fizice doar pentru gloria unei nopti. In care ma voi poci pentru a imita un om care si-a transformat imperfectiunile in motiv de copiere. Eu voi fi copia pocita a unui original ce stralucea prin defectele lui. Defecte acoperite de o voce…absolut fantastica.