Am vesti bune.

Din 10 in 10 ani ma uit la cate un episod din serialul Tanar si Nelinistit. Am neste constatari.

Actorii care pe vremuri erau tineri – si nelinistiti, nu mai sint deloc tineri. Cu toate astea probabil le pun ceva in mancare, ca arata tare bine. In special damele actrite, nu comentam aici operatiile estetice, fardurile si faptul ca nu-s nevoite sa munceasca 8 ore intr-o macelarie, sa curete o casa si sa creasca 8 copii.

Ca sa-si justifice titlul, producatorii baga ciclic actori noi in serial. Noi, tineri, nelinistiti. Sint convins ca nici nu erau nascuti cand vedeam io primele episoade. Iar actorii batrani din serial, erau batrani si la nasterea lor.

Aici e vestea buna. Batranii serialului arata la fel de bine ca acu 20 de ani. La fel de batrani, da bine. Deci daca ajungem pana la o anumita varsta, pe urma nu prea mai conteaza. Hai sa ajungem pana la varsta aia, pe urma mai vedem noi.

Ca sa-i ajutam sa arate bine si in continuare, va propun sa le dam ponturi de tinerete fara batranete. Unii spun ca tre sa bei o tuica, dimineata, pe stomacul gol, ca sa treci suta de ani. Bag si io o tuica acum, sperand ca voi pe mese cand fiica-mea va implini 65 de primaveri.

Voi ce ziceti?