Avlaţi de ge vorbezc aja

Pentru ca am nasul mai infundat decat canalizarea din Voluntari, unde 10000 de case sint racordate la o teava subtire. Am nasul infundat pentru ca sint racit cobza, nici nu stiu bine cum arata o cobza si nici nu intra in aria mea de interes. Ma intereseaza insa profund sa respir porfund. Si nu pot. Infundarea nasului se realizeaza extrem de usor in cazul meu. Am o deviatie de sept atat de bine proportionata incat orl-ista s-a speriat si a zis sa dau slujbe la o manastire.

Asadar sint usor infundabil si usor inundabil cu muci. Cand am nasul infundat, sint nevoit sa respir pe gura. Cand respir pe gura ma doare gatul si mi se umfla omusorul apocaliptic. Odata mi s-a umflat atat de tare incat mi-a ajuns pana in gat, era sa-l inchit si sa ma inec. L-am scos cu degetul aratator si mi l-am pus dupa o masea de minte. La fel de usor puteam sa mi-i pun dupa ureche. Un alt efect nociv al infundarii e sofraitul in timpul somnului. Sforai atat de tare incat ma deranjez eu pe mine. Si nu mai pot sa dorm de sforaitul meu. Ma imping in somn, ma ciupesc, ma pun pe o parte. Dar degeaba. As putea sforai si daca as avea perna in gura.

Ca atare caut solutii. Nasul nu mi-l pot sufla, nu iese nimic din el. Incerc sa-l suflu, cu violenta si virulenta. Singurul efect e ca simt ca-mi crapa ochii si mi se umfla capul ca un balon cu heliu. Asadar ajung la picaturi de nas. De care in ultima vreme sint speriat. Am auzit ca dau dependenta. Bixtonim, Olynth si altele. Cu toate astea le-am folosit. Ma ajuta. Imi desfunda trompa. Dar auzind in ultima vreme de tot mai multe cazuri de dependenti – inclusiv unele care au dus la complicatii deosebit de neplacute, am cautat alternative. Asa am ajuns la apa de mare. Nazomer. Mi-o bag in nas, trag cu putere, simt cum imi ajunge in gura, o inghit. Inghit ceva sarat. Nici nu stiu daca-i apa de mare, muci ori lacrimi de ciuda. Nasul nu mi se desfunda. Banuiesc ca doar imi curata caile, sint lustruit intern mai ceva ca un ceainic bine frecat cu tix.

Am cautat altceva. Si am ajuns la solutia ce se numeste Mar +5%. Va rog sa ma credeti ca o sticluta pe care o pot ascunde in nara stanga costa 14 ron. Ok, am luat-o cu ganduri de izbavire. Aseara am prins un moment de relaxare. Eram relativ desfundat, ma bucuram ca pot respira, simteam gustul mancarii, aroma oilor din campul de la voluntari si altele. Eram aproximativ ferice, va spuneam ca lucruri mici pot aduce satisfactii mari.

Mi-am zis ca daca-mi bag si niste picaturi din solutia magica si atat de scumpa, voi fi total desfundat si voi avea un nas mai bun decat cel al copoiului ardelenesc. Mi-am strecurat 2-3 picaturi. Apoi inca 2-3. Am stat si cu capul pe spate. Cum stai cand iti curge sangele din nas. Mai ca m-am pus si cu cracii in sus, cum am auzit ca stau femeile cand vor sa prinda rodul iubirii. Dupe inseminare.

Si am simtit ca ceva se intampla. Au inceput niste clocoteli profunde la nivel de baza nas, undeva in adancuri. Si niste caraieli ciudate. In 2 minute ambele nari imi erau infundate total. Si nu mi s-au desfundat pana dimineata. Si, bineinteles, au urmat toate complicatiile enumerate mai sus.

RECLAMA: Daca aveti nasul prea desfundat, daca respirati prea bine, cumparati Mar +5%. E bun de-ti taie respiratia.