Beneficiile surprinzatoare ale unei relatii "casual"

Nu este nimic serios, ne intalnim doar din cand in cand”. O expresie obisnuita pe care ne-am saturat sa o auzim in timpul vietii noastre de zi cu zi si care serveste la catalogarea unui numar mare de relatii care sunt mentinute in mediul nostru imediat.

Dar, in acelasi timp, genereaza un numar mare de indoieli atunci cand este utilizata, deoarece se poate referi la lucruri foarte diferite si chiar, in unele cazuri, se refera si la relatii consolidate care sunt pastrate anonime. Se pare ca, conform diferitelor investigatii, diferitele definitii pe care fiecare dintre noi le mentine despre ceea ce este o relatie casual este ceea ce cauzeaza acest tip de confuzie ceea ce, intr-o instanta ulterioara, ii determina pe cei doi membri ai relatiei sa incheie prost, neputand ajunge la un acord cu privire la ceea ce presupune relatia lor.

Odata cu aparitia retelelor sociale, au fost deschise nu numai canalele de comunicare interpersonala, ci si posibilitatile unui flirt prin chat, comentarii pline de umor sau aplicatii de sex pe bani Timisoara. Acest mediu, pe langa faptul ca aduce cu el un condiment interesant, poate fi usa intalnirilor sexuale care nu intentioneaza sa treaca in plan secund.

Sexul ocazional sau casual este o practica pe care barbatii si femeile o implementeaza si consta in a avea intalniri sexuale cu straini, cunostinte sau prieteni apropiati, fara a mentine niciun fel de legatura sentimentala sau angajament. 

Sex fara responsabilitati emotionale, fara explicatii anterioare sau ulterioare, fara legaturi de dragoste care ii leaga pe cei implicati intr-un anumit tip de relatie exclusiva. Daca aveti indoieli cu privire la acest tip de intalnire, retineti ca este intotdeauna legata de dispozitii, situatii si contexte ale celor care o practica, deci nu este valabil sa spuneti daca este buna sau rea, dar este posibil sa cunoasteti cativa factori care va afecteaza trupul si mintea. 

Poate ca cel mai mare beneficiu pe care il are sexul casual este „libertatea” la care multi adera in anumite momente din viata lor. Daca ceea ce doriti este sa nu aveti o relatie si sa nu va implicati cu cineva, aceasta poate fi cea mai buna optiune de care multi sunt atasati in anumite momente ale vietii lor.

Timp. Atat barbatii, cat si femeile pun dezvoltarea profesionala academica sau alti factori care nu au legatura cu un partener permanent ca prioritate zilnica, in acest sens, impartasirea unei intalniri ocazionale cu o persoana poate fi placuta si nu va fura atentia din obiectivele lor pe termen scurt sau lung.

Bun pentru buzunar. Oricat de ciudat ar parea, s-a dovedit ca se cheltuieste mult in relatii, de aceea, intalnirile casual merg bine cu economia, prin faptul ca nu trebuie sa se gandeasca la cine, cadouri sau iesiri, investitia bani in cheltuieli personale. 

Nu este nevoie sa repetati.Acest aspect este interesant, deoarece uneori oamenii se angajeaza intr-o relatie inainte de a avea prima intalnire sexuala, acest lucru este frecvent; rau este atunci cand nu se inteleg in timpul sexului, dar a fost deja creat un mediu sentimental. Acest lucru nu se intampla cu aceasta practica, prioritatea este placerea si daca nu a functionat nu trebuie sa se repete. 

Varietate si placere. Aceste intalniri pot pune capat „secetei” care nu este altceva decat lipsa sexului pentru perioade lungi de timp, veti avea si posibilitatea de a va intalni cu diferite tipuri de oameni si astfel va puteti cunoaste corpul incercand lucruri noi.

Cu toate acestea, a avea relatii sexuale cu cineva nu se termina intotdeauna acolo, implicandu-se atat de multe lucruri, unul dintre cei doi poate simti o legatura „speciala”, aceasta ar putea avea doua rezultate. Primul ca ambii simt aceasta legatura si decid sa treaca la ceva serios, sau al doilea, una dintre cele doua parti considera ca nu a fost altceva decat o intalnire sexuala si cealalta persoana sufera o dezamagire puternica din cauza respingerii.

Acestea sunt doar cateva consecinte ale a ceea ce s-ar putea intampla. Cu toate acestea, depinde de fiecare persoana cum gestioneaza situatia, fiecare personalitate este diferita, dar este clar ca o relatie casual necesita maturitate, detasare si ingrijire fizica si emotionala.

DISTRIBUIE

RECENTE