Cateva motive pentru care ai putea cumpara masinute electrice

Pentru deplasarea independenta in timpul plimbarilor, unui copil i se poate oferi o masinuta electrica care functioneaza cu baterii. Masinuta devine un atribut al majoritatii jocurilor, ocupand un loc important in viata lui. Parintii intelepti cumpara masinute electrice pentru a le face cadou. Masinuta electrica ajuta la dezvoltarea abilitatilor de conducere, la invatarea regulilor de circulatie si la jocul situatiilor pe care le poate intalni un viitor sofer pe sosea.

Masinute electrice pentru copii de la 1,5 la 4 ani

Aceste modele sunt ca niste scaune cu rotile pe patru roti. Copilul sta pe vehicul si inainteaza apasand pedala de acceleratie. Masina franeaza automat cand pedala este eliberata. Masinuta pentru copii dezvolta o viteza maxima de 3 km/h, iar capacitatea bateriei este suficienta pentru o ora de mers activ. Unele modele din aceasta categorie sunt echipate cu comenzi pentru adulti, pentru a controla procesul din lateral si a interveni daca este necesar.

Masinute electrice pentru copii de la 3 la 8 ani

Inaltimea unor astfel de masini de jucarie poate atinge un metru, capacitatea de incarcare este de 50 kg, iar viteza maxima este de 8 km/h. Masinutele electrice pentru copii necesita abilitati dovedite de conducere. Copilul trebuie sa conduca masinuta electrica in linie dreapta si sa o introduca intr-un viraj in timp. Vitezele pot fi schimbate in timpul conducerii, iar bateria tine aproximativ 2 ore.

Citeste si: Masinute electrice, adevarate atractii nu numai pentru copii, ci si pentru adulti

Design si accesorii

In exterior, transportul poate arata ca o masina pe 4 sau 3 roti, un scuter, o motocicleta sau un tractor. Echipamentul special vine adesea cu remorci si galeti. Baietii vor adora masinutele electrice de curse, iar fetele vor adora masinutele decapotabile frumoase roz si albe. Echipamentele electrice confera credibilitate tehnologiei pentru copii: faruri intermitente, un motor care se aude, semnalizatoare. 

Toate aceste dispozitive functioneaza cu baterii. Siguranta soferilor si a pasagerilor este asigurata de centurile de siguranta obisnuite. Scaunele din cabina sunt reglabile pe inaltime in functie de inaltimea copilului. Daca te hotarasti sa cumperi o masinuta electrica pentru copilul tau, atunci o poti alege din magazinul online depozitjucarii.ro.

Ce sunt masinutele electrice pentru copii?

Sunt jucarii, masini de curse puternice, copii la scara redusa ale masinilor reale. Sunt de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi folosite de baieti si fete cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani, echipate cu motor electric si baterie, proiectate pentru 1-2 locuri, au o viteza redusa, ceea ce garanteaza siguranta soferului si a pietonilor. 

Copiilor le place sa imite adultii, care pentru ei sunt un fel de autoritate, purtatori de cunostinte si experienta. Ei invata prin joaca sa traiasca in lumea adultilor si folosesc toate mijloacele posibile pentru asta – bucatarii de jucarie, produse cosmetice, masinute electrice pentru copii BMW, Mercedes etc. Masinuta electrica il face pe baiat sa se simta ca un barbat – puternic, increzator, ca tatal lui. Si nu peste multi ani, ci chiar astazi.

Producatorii ofera parintilor masinute electrice pentru copii cu telecomanda de indata ce copilul implineste doi ani. Deja la aceasta varsta, sub indrumarea stricta a adultilor, baietii si fetele conduc liber un vehicul. Modelele de masinute electrice pentru copii pot fi o replica a unei masini rare sau prestigioase. Indiferent de aspect si caracteristicile tehnice, acestea sunt fiabile si sigure in functionare. 

DISTRIBUIE

RECENTE