Cele mai bune practici Link Building

Cu excepția cazului în care sunteți incepator în SEO, cu siguranta ați auzit despre crearea de linkuri și despre cât de important este să construiți încredere în Google. Vom trece în revistă cele mai bune practici de construire a linkurilor și cum vă va crește încrederea în Google, crescând astfel clasamentul dvs. 

Cat de relevant este link-ul pentru site-ul dvs.

În 2012, Google și-a lansat „ actualizarea algoritmului de webspam ” , cunoscută și sub denumirea de actualizarea Penguin, care, pe scurt, a penalizat site-urile web care foloseau manipularea atunci când era vorba de construirea de legături. Înainte de actualizare, multe companii achiziționau cantități mari de linkuri care nu erau deloc relevante pentru site-ul lor web. La fel ca actualizarea Panda, actualizarea pinguinului a fost răspunsul Google la rezultatele căutării de calitate scăzută pentru interogările lor. De exemplu, în calitate de companie SEO, un link relevant ar putea fi de la un site sau un director de marketing.  

Verifica-ti concurentii

Când începeți o campanie SEO sau orice campanie de marketing, obiectivul dvs. ar trebui să fie preluarea concurenței. Există multe instrumente disponibile pentru a verifica site-urile web ale concurentului dvs. Este important să stiti ce anume va diferentiaza de concurenta.

Puterea autoritatii si scorul spamului

Nu uita că și linkurile de calitate sunt importante. Ce constituie un link de calitate? 

Scor Spam – Un instrument oferit de Moz, care se bazează pe modelul lor de învățare automată, care identifică 27 de caracteristici comune printre milioanele de site-uri interzise sau penalizate. Șansele sunt, dacă site-ul are un scor mare de spam, acesta va transmite mai puțină echitate site-ului dvs. web. 

Atunci când analizați aceste valori împreună pentru a vă asigura că site-ul web este relevant, puteți fi sigur că linkurile pe care le achiziționați vor transmite cel mai mare trafic către site-ul dvs. 

Link building

O parte importanta a optimizarii SEO care nu trebuie trecută cu vederea este construirea de legături interne. Site-ul dvs. web ar trebui să fie văzut ca un hub informațional. Pentru ca acest lucru să fie adevărat, trebuie să aveți nu numai alte site-uri web care vorbesc despre dvs., ci trebuie să aveți părți ale site-ului dvs. web care să vă arate cele mai importante pagini pentru ca motoarele de căutare să le vadă. Un exemplu ar fi să scrieți un blog despre un serviciu pe care îl furnizați și să aveți acel blog legat de acea pagină de servicii specifică de pe site-ul dvs. web. Acest lucru nu numai că îi spune lui Google că aveți conținut suplimentar care susține unul dintre serviciile dvs., dar oferă o poartă de acces către oricine vizualizează conținutul respectiv pentru a ajunge la pagina corespunzătoare de pe site-ul dvs. web.  

Daca apelezi la optimizarea SEO pentru a-ti promova afacerea, atunci este esential sa tii cont de aceste sfaturi. Doar urmand toti pasii vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate. Prin urmare, daca nu ai cunostinte foarte bune in acest domeniu, atunci este important sa te documentezi cat mai bine posibil inainte de a pune orice metoda in practica. 

DISTRIBUIE

RECENTE