Cluj-Napoca: Viata de noapte, cluburi si femei frumoase

Cluj-Napoca este un oras frumos al Romaniei care reprezinta un amestec de dinamism si cultura. De fapt, aproximativ 500.000 de locuitori, o suta de mii sunt studenti! Cluj este, de asemenea, capitala Transilvaniei, renumita in lume pentru legenda lui Dracula. In esenta, Cluj-napoca este „un oras tanar si plin de viata, plin de cluburi, pub-uri, restaurante si evenimente”. Orasul sau vechi este minunat, plin de farmecul lumii vechi.

Viata de noapte din Cluj Napoca este foarte aglomerata: pub-uri si cluburi sunt imprastiate pe strazile din centrul orasului. Barurile au o senzatie familiara si deliberat neglijate, cu un stil aproape artistic, susceptibil de a boicota aspectul prea elegant al spatiilor scumpe. Aspectul artistic este o tendinta raspandita in viata de noapte din Cluj-Napoca. Barurile vor sa ofere o experienta cu totul noua, cum ar fi, de exemplu, The Soviet, al carui decor este inspirat de motive comuniste.

Fie ca doriti cateva halbe de bere la un bar cu muzica live, sau dansati noaptea intr-un club cu fete frumoase, viata de noapte din Cluj-Napoca are ceva pentru toata lumea. Exista chiar si o strada plina de baruri pentru studenti, numita Str. Piezisa. Orasul are multe de oferit pentru oricine cauta o viata de noapte buna: cluburile sunt deschise pana in zori, pana cand ultima persoana iese din camera. Aici gasiti fete frumoase pentru distractie, femei escorte din Cluj pentru o aventura de-o noapte sau fete pentru o relatie serioasa.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune locuri pentru a intalni fete in Cluj-Napoca cu un ghid de intalniri, nu trebuie sa cautati mai departe. Aceasta postare contine tot ce trebuie sa stiti despre unde puteti lua femei singure si, de asemenea, cateva locuri minunate pentru o noapte de intalnire.

Cluburi de noapte in Cluj

Intotdeauna ne place sa incepem cu o lista de baruri single si cluburi de noapte din Cluj-Napoca:

Revolution Club pe Strada Memorandumului 13

Form Space pe Aleea Stadionului 2

Flying Circus pe Strada Universității 3

After Eight pe Strada Brassai Sámuel 12

Euphoria Music Hall pe Calea Mănăștur 2-6

Club Noa pe Strada Republicii 109

Submarine pe Piața Unirii 2

Club Midi pe Str. Berariei 6

Charlie Pub & Restaurant pe Piața Muzeului 3

Club PHI18 pe Campus Observator, str. Republicii 110

Caro Vintage Club pe Piața Muzeului 6

Londoner Pub pe Strada Zola Emile nr. 5

Spatiu Music-Pub pe Piața Unirii 21

Shto pe Strada Memorandumului 6

Hemingway Bar pe Strada Sextil Pușcariu 9

Hash Bar pe Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 43A

Ne place intotdeauna sa incepem cu viata de noapte, odata ce petrecerea si incercarea de a lega sunt acoperite integral, vom trece la intalnirea cu fetele singure din Cluj-Napoca in timpul zilei sau cum puteti folosi site-urile de intalniri online pentru a accelera lucrurile. Vor fi discutate, de asemenea, idei de intalniri nocturne si multe lucruri pe care sa le faceti impreuna in regiunea Transilvaniei.

Nu numai ca a avea o camera in apropierea celei mai bune vieti de noapte si locuri de intalnire pentru persoane singure va va imbunatati sansele de a va relaxa, dar veti fi la cativa pasi de cele mai multe lucruri de facut aici. Daca nu stiti ca acest oras are o imensa populatie universitara, incercati sa va planificati calatoria atunci cand cursul este in sesiune, daca doriti sa va bucurati pe deplin de viata de noapte.

Cand studentii sunt intr-o pauza, multi se vor intoarce in orasele lor natale si lucrurile vor fi mult mai linistite. Acestea fiind spuse, multi va vor spune ca cea mai buna petrecere poate fi gasita atunci cand Festivalul Untold se desfasoara la inceputul lunii august sau poate la sfarsitul lunii iulie, in functie de an.

Daca se intampla sa fii aici cand o pauza se intampla intr-un alt oras bun pentru a intalni fete langa tine, este Brasovul si nu este prea teribil de departe. Si vara multi dintre acei studenti merg la petrecere la plaja din Constanta.

DISTRIBUIE

RECENTE