Construieste o casnicie extraordinara

Unii oameni par să aibă căsătorii extraordinare. Ei sunt acolo unul pentru celălalt, casniciile par perfect sincronizate emoțional și au legături profunde și emoționale. De asemenea, par să aibă amintiri și experiențe extraordinare împreună. Ce le permite să facă aceste conexiuni? Răspunsul ar putea foarte bine să stea în alegerea de a transforma momentele obișnuite în experiențe extraordinare.

Nu trebuie să realizezi fapte extraordinare de curaj, sacrificiu, realizare sau îndemânare pentru a avea o căsnicie extraordinară. Dacă sunteți capabili să vă schimbați percepțiile și să profitați de moment, puteți face o viață obișnuită, extraordinara.

A se vedea importanța fiecărui moment

Nu trebuie să economisiți timp de 20 de ani pentru a merge într-o călătorie o dată în viață în jurul lumii pentru a avea o vacanță extraordinară. Ai putea sa mergi in excursii scurte cu persoana iubita cunoscuta pe www.matrimoniale66.com, dar semnificative din cand in cand. Chiar si un weekend petrecut la munte in liniste poate avea efecte pozitive asupra unui cuplu. Atunci cand simtiti ca problemele cotidiene va streseaza, regasiti-va ca si cuplu si regasiti-va linistea petrecand un weekend impreuna intr-un loc frumos, linistit si aproape de natura. Nu uitati sa va acordati timp pentru a va redescoperi.

Schimba-ti perceptiile

De câte ori ai întâlnit pe cineva și ai crezut că nu este nimic special la el, dar apoi a spus ceva sau a stat într-o anumită lumină sau s-au mișcat într-un anumit fel și dintr-o dată ți-ai dat seama cât de frumoasa și unica era cu adevărat acea persoana? Multe modele celebre au fost considerate ca arătând “ciudat” inainte de a fi descoperite. Mulți artiști și compozitori au fost neapreciați inițial pentru că oamenii nu au putut vedea frumusețea neașteptată în munca pe care au creat-o.

Același lucru este valabil și pentru viață, în general. Abordați fiecare experiență, chiar și atunci când pare negativă sau obișnuită, punându-vă aceste întrebări. Există frumusețe în această experiență? Ce pot face pentru a face acest lucru plăcut și memorabil? Pot crește de la acest lucru sau de la aceasta situatie? Imi poate imbunatati relatia cu sotul meu? Vreau sa am o relatie armonioasa cu partenerul meu sa doresc sa mergi si la alte intalniri cluj?

Faceți visele să devină realitate

Înțelegeți visele pe care le are soțul / soția. Împărtășește-ți propriile vise cu partenerul și construiește-ți altele noi împreună. Găsește o cale să le faci să devină realitate. Fie că este vorba de o calatorie in jurul lumii, de a începe o mică afacere, de canta la un instrument muzical, pentru a finaliza un maraton sau pentru a face o diferență prin voluntariat, ambii parteneri trebuie sa lucreze împreună pentru a face aceste vise sa devina realitate. Chiar dacă visele tale pot părea obișnuite pentru toți ceilalți, găsirea timpului, angajamentului și energiei pentru a le atinge împreună le va face extraordinare pentru tine.

Sustinerea partenerului in ceea ce vrea sa realizeze in viata este extrem de importanta. Doar asa puteti construi o relatie puternica si durabila, relatie care va va ajuta sa traiti frumos si armonios. Nu uita ca relatia de cuplu ideala este aceea in care ambii parteneri sunt alaturi unul de celalalt, pentru a creste si sa se dezvolta armonios si sanatos impreuna, dar si separat ca indivizi totodata.