Multa iubire si… un cadou potrivit daca se poate

Iubitele, dragele, mirabilele, fabuloasele noastre sotiii, mame, fiice, surori, pretene, logodnice.

Plecati de la premiza ca va iubim de ne cacam pe noi. Si vrem sa va facem fiecare zi o sarbatoare, nu numa alea marcate cu rosu in calendar. Ca nu reusim intotdeauna, e evident. Ca reusim arareori, e mai evident. Da’ nu-i rea vointa. Poate neputinta, poate nepricepere, poate ne lipsesc uneori si posibilitatile financiare. E rar, e adevarat, noi sintem stalpii casei in care puteti avea incredere. Incredere ca nu va lasam in stada ori numa cu o bere la pet pe masa.

Dar foarte putini dintre noi, barbatii, sint foarte priceputi la facut cadouri pentru femei. Daca nu cunostem clar ce v-ati dori, daca nu ne-ati dat ponturi de-a lungul vremii, daca nu avem vreo revelatie sfasietoare, sintem cam pierduti. Cei ce nimeresc de fiecare data cadoul pentru o femeie sint gay. Nu, nu-i o problema cu gayii, noi gandim liber, da nu sintem chiar toti gay si mai zbarcim cadourile.

Ca atare, dati-ne indicii. Asa voalate, ca si cum ar fi un joc cu “gaseste comoara”. Ne alimentati treptat cu informatii care sa ne duca spre darul potrivit. Da, vrem sa va facem un cadou de 8 martie, asta-i clar. Dar cum voi ne cunoasteti, stiti la ce ne duce capul si cati bani in buzunar avem, ajutati-ne. Ca ne e greu. Nici de 1 martie nu ne-a fost usor. Nici de ziua Valentinelor. Nici de Dragobete. Nici de 8 Martie. Nici de ziua voastra de nastere. Nici de cea de nume. Nici de Mos Nicolae. Nici de Mos Craciun. Nici de Ziua Planetei ori de cea  Frunzelor ce cad. De fiecare data – si uite cate ocazii avem – am vrut sa va luam ceva frumos, surpriza, sa va aratam simbolic cat va iubim.

Fericirea voastra-i fericirea noastra, daca am nimerit cadoul, sintem extrem de bucurosi. Asa ca daca vedeti ca nu ne-am prins ce v-ati dori de la indiciile lasate, sa ne spuneti in fatza. Nu-i rusine. Noi ne facem ca de fapt nu ne-ati zis chiar asa direct, ne-am prins noi ca sintem destepti, si uite ce cadou frumos v-am facut.

Doamne prietene cititoare, io va urez – alaturi de pretenii cititori – multi multi ani fericiti, cu sanatate si cu cei dragi alaturi. Si poate lasati aici ponturi celor dragi – barbati, cine stie, daca nu v-ati primit de dimineata cadoul o sa vina el spre seara. La fix.

Nu, nu ma intrebati ce am luat io cadou ca nu va spun, e treaba noastra, pot doar sa zic ca am primit indicii.

La multi ani!