NextGen – sau cum sa furi cu factura si chitanta. (iar oxidoni sa ma contacteze pe meil, ca a castigat o jucarie de la Diverta)

Compania NextGen, cei care teoretic ar trebui sa-mi furnizeze internet, duc tupeul si furtul la rang de arta. Sa ma explictez.

Compania a decis sa elibereze factura pentru luna in curs la inceputul lunii. Astfel eu pana in data de 5 a fiecarei luni primesc acasa instintarea cu ce am de plata. Si platesc anticipat pentru zilele ce urmeaza din luna respectiva. N-ar fi nicio problema daca as plati pentru ceva ce primesc. Dar platesc doar pentru neseriozitate, tupeu, servicii proaste. Pai de ce?

Pentru ca la mine internetul mai mult nu merge. De exemplu, in ultimele 3 zile nu am avut internet. Si, tin sa subliniez, platisem de la inceputul lunii aceste zile. Deci io am dat bani dar n-am primit nimic. Am contactat compania si am depus mai multe sesizari. La care am luat si numar de inregistrare. Si am solicitat un raspuns scris: ce se intampla cu banii pe care eu i-am dat si nu am primit nimic in schimb, avand in vedere ca nu am avut internet?

Cine ma despagubeste?

Va aparea un discount pe factura lunii urmatoare, pentru a recomensa zilele platite aiurea in luna precedenta?

Pot sa va spun, dragii mei, ca nu am primit niciun raspuns. Nici in scris, nici prin viu grai. Nici in acest moment internetul nu merge la mine acasa. E ca si cum as fi platit o paine dar nu mi-a fost data.

Ma bucur ca nu muncesc online de la domiciliu. Ca nu sint un om care nu se poate deplasa si este nevoit sa munceasca de acasa. Pentru ca din cauza celor de la NexGen as fi murit de foame, mi-as fi pierdut serviciul, etc.

A, gresesc, am primit ceva de la ei: inca  o factura, in care suma de plata e intreaga, 80 de lei. Ca si cum in zilele ce au trecut totul a fost ireprosabil, servicul a fost furnizat, ei sint minunati. Nu, din punctul meu de vedere sint niste hoti ordinari pana nu-mi vor fi returnati banii platiti pentru nimic.

Ieri i-am sunat din nou – ieri seara zic, ca i-am sunat si ieri dimineata. Si un domn de la callcenter mi-a zis cu o voce usor iritata sa am rabdare. Ca sesizarile se solutioneaza in 72 de ore. Adica alte 3 zile platite din buzunarul meu, in care netul nu merge…

Ati mai auzit asa ceva?!

Poate cineva cu creier de la NextGen citeste aceste randuri. Poate cineva din conducere. Il rog sa-mi trimita un mail la [email protected] ca sa-i trimit numerele de sesizare si sa-mi spuna ce se intampla cu banii mei si cu internetul lor.

PS: Noi in schimb, Diverta si io, dam azi un premiu promis la anuntarea campaniei de donare jucarii pentru copii necajiti. Amanunte aveti aici. Desi am promis 3 jucarii premiu pentru cei care se implica activ, oferim doar una lui Oxidoni. Care a preluat pe blogul propriu mesajul campaniei. Sint sigur ca voi ceilalti veti ajuta sau ati ajutat copiii sarmani mai discret, fara a anunta acest lucru.

Asadar din partea voastra vom dona direct celelalte doua jucarii-premiu. Oxidoni, te rog sa-mi trimiti pe mailul [email protected] datele de contact, ca sa primesti acasa jucaria.

In curand anuntam premiul si pentru concursul cu imprimanta Brother A 3.

Sa fiti sanatosi!

DISTRIBUIE

RECENTE