Teribil sint de ramolit

…ăăăăă….nu mai stiu ce vroiam sa va zic…ba da, mi-am amintit!

Uit. Uit, dragii mei, de parca n-ar exista ziua de maine. Stai ca gresesc, de parca nu a existat ziua de ieri. Uit cu foc, cu drag, cu pasiune, cu pofta si cu dor, uit din ce in ce mai des. Uit de sparg si, vorba cantecului, unde nu-i cap e vai de picioare. Daca initial ma gandeam ca asa-s eu, mai zapacit, ca in permanenta am mintea in 18 locuri si e firesc ca unele dintre cele 18 locuri sa nu aiba fix toata atentia mea, acum cred ca am o problemioara. Parca uit prea des.

Pot sa explicitez, ca sa realizati despre ce vorbesc…. ăăăăă….ce spuneam?! A, da, mi-am amintit, despre uitare vorbeam. Aşa…

Deci alaltaieri merg io la piscina. Inainte de a pleca verific rucsacelul, constient fiind ca am inceput sa uit. Ajung la piscina si realizez ca mi-am uitat ceva. Ce? Slipul, normal. Urc in masina, merg inapoi acasa. Iau slipul, inainte sa-l bag in rucsacel scot din el toate necesare, sa mai fac inventarul o data. Sa nu ma trezesc din nou la piscina fara cele trebuincioase. Bag totul in rucsacel, cobor la masina, urc in masina, ma mai uit o data in rucsacel. Pentru o ultima verificare. Si vad ca nu am prosopul.

Urc din nou in casa, iau prosopul, cobor din nou la masina. Si realizez ca nu am cheia de la masina. Ma controlez in toate cele 19 buzunare, cheia nu-i. Ma gandesc ce pizda ma-sii am facut cu ea, imi amintesc ca o aveam in mana cand am urcat sa-mi iau prosopul uitat. Sa vezi ca am pus-o pe bufet, cand mi-am bagat prosopul. Ma intorc din nou, sa urc spre apartament. Se luase intre timp si curentul. O iau in sus pe scari. Gasesc cheia, o iau, cobor, plec la piscina.

Si realizez ca mi-am uitat telefonul acasa. Rog un prieten sa-mi dea telefonul lui, aveam de dat un telefon urgent. Il dau, anunt ca mi-am uitat telefonul.

Dupa 10 minute imi suna telefonul. Uitasem ca-l pusesem totusi in rucsac. Dar in alt buzunar, nu in cel obisnuit… Va dati seama ce privire mi-a aruncat prietenul caruia ii cerusem telefonul… Ce sa-i zic, ca am uitat ca-l am?!

Ieri am fost din nou la piscina. Ia ghiciti ce mi-am uitat? Slipul.

PS: Primim tot mai multe apeluri interesante in rubrica Mesaje pentru Necunoscuti. Fugiti acolo, sa le cititi. Cine stie ce surpriza aveti…

DISTRIBUIE

RECENTE

Previous articleDilema mucului uscat
Next articlePamela. 1.